Je ziet het in alle grote kledingwinkels, Tommy Hilfiger!

Het behoort zich tot een van de grootste spelers in de mode, met in het specifiek gericht op jeans, Tommy Hilfiger. Het merk dat bekend staat om zijn rood, wit met blauwe logo maakt enorme stappen. Het merk is voor zowel heren als dames zeer populair en beschikt over een zeer brede collectie, waardoor er altijd een keuze te maken valt. Het merk heeft een hippe en modieuze uitstraling, waardoor je het iedere dag kunt dragen. Zo draag je de ene dag een nette outfit, terwijl je de volgende dag een informeler shirt draagt van Tommy Hilfiger? Maar hoe is het merk zo groot geworden en waar komt het precies vandaan? Let’s find it out!

De geschiedenis van Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een van de bekendste designer merken van de wereld als het gaat om lifestyle. Het merk wordt internationaal herkend door de klassieke Amerikaanse style die is te vinden in de kleding. Het merk werd in 1985 opgericht, door drie keer raden, Tommy Hilfiger! 

Het merk Tommy Hilfiger levert wereldwijd een premium style, kwaliteit en waarde aan zijn consumenten. Langzamerhand verovert Tommy Hilfiger de gehele wereld met het aanbod in zowel Heren-, Dames-, als kinderkleding. Bovendien biedt het merk diverse parfums, schoenen en horloges aan, waarmee ze langzamerhand de wereld mee aan het veroveren zijn.

Tommy Jeans

Tommy jeans is de meest casual lijn van het merk Tommy Hilfiger. In deze lijn zijn onder meer hoodies, jeans en t-shirts te vinden. De kleding van deze lijn zijn prima te gebruiken voor in de vrije tijd of naar een werkdag. Het brengt iets sportiefs, maar ook iets zakelijks met zich mee, wat de kledinglijn zo uniek maakt.

Hiernaast beschikt Tommy Hilfiger over een grote collectie aan T-shirts. Van blanco t-shirts met het kleine logo tot aan vrolijke prints, het is er allemaal! De shirts zijn goed te combineren met de verschillende kledinglijnen, waardoor er een unieke stijl ontstaat. Wanneer je bijvoorbeeld netjes eruit wilt zien, maar niet strak in pak wilt gaan, maak dan zo een combinatie!

Het veroveren van de wereld

Het merk heeft al in geheel Amerika en Europa een plek bemachtigd onder een van de grootste designer merken en blijft zich ontwikkelen. Doordat het merk steeds meer in trek is, maar ook exclusief is, dien je er snel bij te moeten zijn. Dus koop snel je favoriete kleding, voordat het is uitverkocht!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie