Trainen en leren vanachter jouw computer

De wereld van technologie verandert sneller dan wat dan ook op deze wereld. De ontwikkeling gaat in een razend tempo door en door en door. Technologie is ook heel breed en het is dus vanzelf sprekend dat het belangrijk is om bij te blijven wat betreft kennis. Aangezien het ook aannemelijk is dat de technologie en apparaten waar je zelf mee werkt, met deze ontwikkeling mee veranderen. En je wilt natuurlijk niet dat je er op een dag achter komt dat jouw kennis veroudert is. En als werkgever wil je dat jouw werknemers op dezelfde pagina zitten qua niveau ondanks dat ze op verschillende werkvelden binnen de IT werken.

Breed assortiment

ICTtrainingen heeft een breed assortiment qua cursussen om uit te kiezen. Zo zijn er wel meer dan 600 verschillende cursussen. De doelen en onderwerpen van al deze cursussen zijn ook weer verschillend en ook richten bepaalde cursussen zich op een bepaalde doelgroep binnen het IT werkveld. Er is dus voor iedere trainingswens een cursus beschikbaar, zelfs als dit voor een specifieke doelgroep is. De cursussen lopen uiteen van de Six Segma Green Belt training tot de ITIL training. De ITIL training is enorm populair en deze training specialiseert zich bijvoorbeeld juist op het vergaren van kennis en omhoog werken op de ladder in de ICT wereld. Met de ITIL training verhoog je de productie, optimaliseer je kosten en verbeter je de klantervaring. Zelf krijgt ICTtrainingen een indrukwekkende 7.9 als cijfer voor de producten en service die zij bieden. Een prachtig cijfer aangezien ze al meer dan 5500 professionals hebben opgeleid.

Verdere informatie

Na de afronding van uw cursus krijgt u een officieel certificaat van ICTtrainingen. U kunt dus met recht uw erkende net vergaarde kennis toevoegen aan uw cv. Ook krijgt u gedurende uw cursus een voortgangsrapport. U krijgt dit rapport zowel als werknemer als werkgever. Zo kunt u uw eigen vordering en vaardigheden in de gaten houden of meekijken met de vordering en ontwikkeling van uw werknemers. ICTtrainingen is een award winnende organisatie op het gebied van online training. U of uw werknemers kunnen de cursussen in hun eigen tijd doen en op hun eigen tempo. Zo worden de trainingen een extra toevoeging op zowel hun werkervaring als hun kennis. Door middel van de zogenaamde ‘kenniscommunity’ kunnen cursisten onderling vragen aan elkaar stellen of met elkaar sparren. Maar er is ook contact mogelijk met medewerkers van ICTtrainingen zelf. Deze reageren vaak binnen twee uur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie